ЗА НАС

Lead UP

ви предлага гъвкав, силно индивидуализиран подход според специфичните нужди за всеки отделен клиент или екип, за постигане на висока ефективност и възможно найдобро представяне с цел максимално разгръщане на потенциала на личността и създаване на устойчив успех за вашия бизнес.

Нашият подход към клиента е цялостен, тъй като вярваме, че това да имате успешна кариера, проспериращ бизнес, щастлив личен живот и всичко, за което мечтаете, е неизменно свързано. Затова ние работим с клиентите си за постигане на успех, хармония, удовлетвореност и баланс във всеки аспект от живота. Успехът се създава и е въпрос на постоянно личностно развитие, усъвършенстване и поддържане.

Работим с инвеститори, предприемачи, собственици на фирми от малкия и среден бизнес, както и със среден и висш мениджмънт на големи компании. Важна част от нашите услуги е обучението и менторството на ръководители, които използват коучинг подход в работата си.

За нашите клиенти, които искат да създават нови възможности за развитие на своя бизнес и своите служители, ние предлагаме индивидуална работа с ключовите кадри в организацията ви, както и въвеждане на коучинг култура. Ние вярваме, че заедно с инвестицията в самите вас, развитието на хората, които работят за вас, е най-добрата инвестиция в собствения ви бизнес, която можете да направите.

Ричард Брансън казва: „Клиентите не идват първи. Първо идват служителите. Ако вие се погрижите за служителите си, те ще се погрижат за клиентите ви.

Практиката ни показва, че когато хората в една компания се чувстват добре, те са мотивирани, ангажирани, развиват чувство на принадлежност и са готови да дават 100% от себе си. Това да се грижите постоянно за служителите си е ключов фактор за създаване на устойчив успех.

За да се уверите в ползите от коучинга, ние ви предлагаме да го пробвате в рамките на 30 минутна скайп сесия НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Кой стои зад Lead UP?


IMG_0187WEB1212121244545
Силвия Трифонова – основател на LEAD UP – е магистър по икономика, професионален сертифициран коуч към Ериксън Колидж /Канада/- ЕСРС; акредитиран  коуч към ICF Global за личностно и организационно развитие – РCC;  сертифициран коуч на високо ефективни екипи – НРТС; треньор по ЕИ (емоционална интелигентност) и арт фасилитатор. Член на Международната коучинг федерация ICF Global и на ICF България. Член на борда на директорите на ICF България -заема поста директор Комуникации в управителния съвет за периода 2016 и 2017 година. Професионалният й опит включва екзекютив и бизнес коучинг, екипен, групов и персонален коучинг. Тя е и единственият български коуч, който създава иновативен подход в коучинга, наричайки го АРТ КОУЧИНГ, който метод използва успешно в работата си с корпоративни и бизнес клиенти.

Миналият й професионален опит като предприемач и собственик на бизнес й дава допълнителни предимства. Тя познава добре предизвикателствата, пред които се изправят нейните клиенти и поради тази причина нейната експертиза е работата с инвеститори, предриемачи, собственици на фирми и висш мениджмънт в организации.

Силвия Трифонова – сертификации и обучения

Коучинг

 • The Art & Science of Coaching, Module 1,2,3,4 – Erikson College International, Канада
 • The Art & Science of Coaching, Module 5 – Erikson College International, Канада
 • „High Performance Team Coaching“ ACTP program – Erikson College International, Канада

Арттерапия

 • „Експресивна арттерапия“ – основи на теорията и практиката, Елица Великова, НБУ, България
 • „Арттерапия Теория и Практика“ – Сертификационен Обучителен Курс – Катрин Роджърс Джонсън,САЩ; Елица Великова, България; доц. Диана Циркова, България
 • „Пътуване навътре“ – обучителна група по арттерапия с Елица Великова, НБУ, България
 • „Арттерапия в помощ на помагащия“ – практики- Катрин Роджърс Джонсън,САЩ

Медитативни техники

 • „Transformational Breath®“- meditation and breath techniques (Levels 1,2 & 3 – 6 days program) with R. Christian Minson, USA; workshop of Transformational Breath Foundation – USA
 • „Медитации и констелации“ – Румен Янкулов, България, терапевтично-обучителна група

Личностно развитие

 • „Ненасилствена комуникация“ – Ева Йонаи-Хава, Унгария
 • „Управлявай своята енергия, а не своето време!“ – Питър Фелсман, Великобритания
 • „Комуникация и Увереност“ – Шон Брикел, Великобритания
 • „Психология на визията“ – Чък Спезано, САЩ
 • „Към същността“- Менис Юсри ,Великобритания
 • „Споделяне на същността“- Менис Юсри ,Великобритания
 • „Семейни констелации“ модул 1 – Румен Янкулов,България
 • „Майсторството да говорим пред публика“ – Асел Сидикова, Велкобритания
 • „Усъвършенстване на уменията за владеене на гласа и речта при комуникация“ – Анете Гьорес, Германия
 • „Майсторството да говорим пред публика“ ниво II – Асел Сидикова, Велкобритания
 • „Бизнес констелации“ – теория и практика, Елица Великова, България
 • „В същността на нещата“ – обучителна група за терапевти с Тарика Глубин, САЩ

„Работя като коуч предимно със собственици на компании, изпълнителни директори, инвеститори и предприемачи за тяхното непрекъснато развитие и усъвършенстване като личности, професионалисти и лидери. За да подкрепя висшия мениджмънт и успеха на компанията, обръщам специално внимание на изграждането на високоефективни екипи и създаването на хармонична работна среда. За тази цел прилагам успешно и арт коучинг сесии.

Вярвам, че най-добрата инвестиция е в развитието и успеха на личността. В тази връзка съм категорична, че ако искате да имате успешен бизнес, освен задължителната инвестиция в собственото ви израстване като професионалисти е необходимо да се погрижите и за личния аспект от вашата индивидуалност. Не може да си успешен бизнесмен, ако се чувстваш неуверен в себе си; няма как да бъдеш добър мениджър и да имаш проблем с делегирането; не вярвам, че може да си щастлив, ако работата не ти носи удоволствие; или да си продуктивен, ако има нещо, което ти тежи в личен план и т.н. Поради тази причина подхождам към клиентите си цялостно и често в бизнес коучинга засягаме лични теми.

От опита си като собственик на бизнес и партньорството си с много български и чуждестранни фирми знам, че успехът и динамиката на процесите в една компания зависят от хората, работещи в нея. Kлючова роля имат тези, които заемат ръководни постове – те създават фирмената култура, задават стандартите и тона в организацията. Затова е важно да обърнем особено внимание как се отнасяме, как развиваме и мотивираме хората в компанията си. Какъв пример даваме.

Инвестицията в служителите, най-вече в ключовите кадри, е най-добрата инвестиция, която можете да направите за своя бизнес.

Друг важен фактор за успеха е да се работи с хората постоянно, тъй като нищо не трае вечно. Както обяснява Зиг Зиглар „Хората често казват, че мотивацията е нетрайна. Е, и вземането на душ също и точно затова го препоръчваме ежедневно“.

Считам, че със заемането на по-висока длъжност нараства и отговорността към другите. Човек, действайки активно за собственото си развитие и това на другите, има възможност да създава по-добра среда както за проспериращ бизнес, така и в социален, чисто човешки аспект да допринесе за по-високото качество на живот на своите служители.

Единствено когато човек работи върху себе си, той може да бъде истински креативен; да осъществи таланта си; да открие и следва своята мисия в живота; да бъде достоен лидер; да създава личния си успех и да допринася за успеха на общността; да живее и работи пълноценно, изпитвайки чувство на удовлетвореност и хармония.

Моите професионални ценности ме водят към това да подкрепям личности и екипи, за да повишат осъзнатостта си, да изградят своята визия, да намерят най-добрия начин да се справят с предизвикателствата, като се освободят от ограничаващите ги убеждения и укрепят вярата в собствените си способности. Партнирам на клиентите си, за да се свържат със своите вътрешни ресурси и да следват своя вътрешен лидер, за да постигат високи цели, да създават устойчив успех, да осъществяват мечтите си и да бъдат удовлетворени и щастливи.

Силвия Трифонова

КАК РАБОТИМ В Lead UP?

Фокус – ние сме експерти в работата с инвеститори, предприемачи, собственици на фирми и висш мениджмънт. Фокусът ни е върху подпомагането на личностното, професионално и организационно развитие на нашите клиенти.

Конфиденциалност и доверие – без тези две условия работата ни е невъзможна. Затова пазим строго всяка информация, която клиентите споделят с нас и създаваме работен процес, изпълнен с уважение, приемане и разбиране.

Всеки човек има потенциал за успех – това е нагласата, с която тръгваме към всеки един от клиентите си. Нашата работа е да им помогнем да открият своя вътрешен лидер и да се научат да го следват. Всеки човек носи в себе си мъдростта и креативността, с които да реализира мечтите си и да създаде живота, който му носи удовлетвореност, смисъл и удоволствие.

Създай своя успех – според нас всеки създава своята реалност с изборите, които прави всеки ден. Това да създадеш своя успех – успешен бизнес, щастлив живот,задружно семейство, блестяща кариера и т.н. е плод на непрекъснато инвестиране в собственото ни осъзнаване и развитие. Това е отговорност към нас самите и другите, тъй като само когато ние сме добре, можем да сме полезни за семейството, близките, колегите, бизнеса или обществото.

Спазване на етичния кодекс и стандартите на Международната коучинг федерация – нашата цел е да помагаме на хората да бъдат още по-успешни в личния си живот и в своя бизнес. Постигаме я като влагаме умения, опит и спазваме най-добрите практики в областта на коучинга.

Гаранция за качество – за да ви предоставим най-високо качество услуги, ние ви предлагаме коучинг само и единствено от сертифицирани и акредитирани коучове, членове на Международната коучинг федерация ICF Global и/или на ICF България. Всеки коуч от нашия екип задължително е преминал успешно изпит към Международната коучинг федерация ICF Global.